torsdag 17 februari 2011

Snart helg

Idag har det varit full rulle här, trots en lugn hemmadag. Maken har jobbat till kl fem och åkte sen och tränade. Jag är slut som artist. Fina bilder kommer imån. God natt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Ha en supermysig helg!

    Min helg är helt fullbokad. Idag blir det middag med vänner (till efterrätt blir det vit chokladkaka som jag aldrig bakat innan men som jag hoppas blir god) och i morgon ska jag och min kära sambo se Spamalot (med Johan Glans mfl) i Malmö!
    Weee jag tror nog att det blir en rolig helg!

    Som sagt, hoppas att ni inte fryser bort (det har ju lovats iskallt väder) och att helgen blir super duper bra!
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Ååå, det låter gott! Om den blir god(vilket den säkert bli) tar jag gärna receptet. Vadroligt med stand up, ni kommer säkert får det jätte mysigt. Jag längatr tills jag och R kan gå på dejt igen:) I slutet av mars ska jag ev ner till malmö, det vore skoj att träffas för en fika?

    Ha det bra, stor kram

    SvaraRadera
  3. Jaaa, det vore superkul! Hör av er när ni är på väg till Skåneland!

    Jag kan tänka mig att man saknar att ibland vara själva på en dejt när man har en bebis, även om man aldrig skulle vilja byta bort bebben mot något i världen! Jag och J har ju inte bebis men han jobbar tokmycket och jag har galet långa dagar i skolan (och det tar ju inte slut när man kommer hem, plugg finns det alltid att göra) så det behövs att man tar sig tid för varandra och gå på dejt en gång ibland!

    Nä, nu blir det mer plugg i ett par timmar innan jag kan ta helg och börja förbereda kvällens meny!

    Ha det jätte bra!
    Stor kram

    SvaraRadera