fredag 2 december 2011

Fortsatt julstök och inställda planer

Hoppas att ni har en riktigt mysig fredag! Jag är så trött så att de svider i ögonen. Finns det ingen ände på sömnlösa nätter och förkylningar?! Jag hoppas innerligt att det rätt som det är bara räta till sig, kanske inatt? Det blev därför ingen stadstur idag, istället åkte vi till farbror doktorn med Olivia. Snoret bara fortsätter att spruta och kanske att de sömnlösa nätterna beror på ont i öronen. Det lilla hjärtat som för övrigt fyller 15 månader idag lider "bara" av ett elakt virus. Efter doktorns inrådan ska vi bota skrikiga nätter med ipren och nässpray. Håll tummarna för oss, jag tyar inte mera...

Mitt i allt snorande har vi hunnit att klä en liten oliviagran på övervåningen. Jätte fin och doftar underbart. Min fredagskväll ska jag spendera i soffan med ett glas vin och  min man. Slocknar säkert innan kl nio. 

Imorgon kan ni läsa ett lite om mig och bloggen i Barometern!! Tjoho, vad roligt!

Trevlig kväll på er!




3 kommentarer:

  1. Åh vad fint ni har det. Så himla inspirerande! Kul också med Barran, hoppas de skriver det på nätet också. Jag ska hålla utkik.

    Hoppas ni får en härlig helg! Här blir det lussebak och pepparkaksbak för det hann vi inte förra helgen:)
    kram

    SvaraRadera
  2. Jag ska slå upp tidningen så fort jag anländer till min mamma i morgon förmiddag! Här är redan pepparkaksdegen i kylen så jag hoppas ni alla är friska till vår bakdejt! Ps. underbar gran!

    SvaraRadera
  3. Spännande! Hoppas att ni kryar på er snart. Kram

    SvaraRadera