söndag 29 maj 2011

Ögonblick i livet

Vårt fina lilla hjärta charmade många gäster

Självaste modern
God fika på Gårdby

Min allra första mors dag spenderade vi på Gårdby lantcafe där jag fick välja en present.

Rester ifrån en mycket trevlig kväll med vänner

Mors dag blommor som doftar ljuvligt

Min fina familj

En smarrig och vacker sallad som väntar på att inmundigas

4 kommentarer:

  1. Var ligger Gårdby Lantcafé.

    SvaraRadera
  2. Gud så mysigt!! Dit måste jag åka kände jag direkt när jag såg bilderna!! Får släpa dit sambon i sommar haha. Vad valde du får något i morsdagpresent då? Hoppas att ni mår bra i övrigt!
    /Isabelle

    SvaraRadera
  3. Lena Lp - detta mysiga ställe som du säkert kommer att älska ligger i Gårdby på Öland, jätte lätt att hitta dit. De har en helt underbar trädgård att sitta ute och fika i.

    Isabelle - Ja dit måste nu åka!!! Till och med min man tycker att det är liiite mysigt där;) typiskt nog var jag inte så shoppingsugen...Men hittade såklart ändå två små söta ljusstakar i vitt:) Ska ni åka till Öland i sommar? Hoppas att du mår bra och att du hade en fin mors dag!

    SvaraRadera
  4. Åhh då ska jag me få min att liiite gilla det ;). Min morsdag var kanon, en "lagom dag" liksom. Hann så i mitt trädgårdsland och gymma lite på kvällen. Min sambos föräldrar och ena bror m. familj bor där och vi bor 2,2mil utanför kalmar så det blir att vi åker dit ganska ofta, om man säger så :). Nu denna sommaren ska jag bara njuta och vi ska göra små utflykter mm. Ska börja plugga till hösten och kommer inte ha semester på ca. 2år då jag efter mitt läsår kommer gå som lärling. Så jag försöker hitta lite ställen att åka till som kan vara roligt bara för mig och min familj :).

    SvaraRadera