fredag 17 december 2010

Gästabud

Dagens tidiga läxa! Skryt aldrig om hur  bra din bebis sover på nätterna!!! Igår lade Richard Oliven i vaggan för att hon skulle lyssna och titta på mobilen som hänger över, efter en kvat sov hon för natten. Vi satte oss i soffan, stolta som tuppar över hur bra det gick och lägga henne, hur duktig hon är som sover i sin vagga och att hon alltid lägger sig samma tid osv. Det samtalet ångrar jag  nu bittert...Oliven har ätit varannan timme inatt! Hon brukar äta en gång. Hon har vaknat och gallskrikit och sedan ätit i ca 40 min på bröstet, HELA natten. Oliven är nog nöjd efter varit på gästabud hela natten, mamman är mindre nöjd. Det var antagligen därför hon var så gnällig igår, kanske befinner sig i en tillväxtperiod?! Förutom mitt frukostljus så är ljuset i mörkret att Linda äntligen är på planet mellan Bangkok och Australien! Puh! hon klarade det :)
Nu ska jag dricka fredagsoboy och titta på det fina vädret:)

2 kommentarer:

  1. Vi vet hur det är ;) För oss varade det i 3-4 nätter sen återgick iaf Bella till sin "normala" nattrutin! Håll ut vännen =) Här hade vi planerat en morgonpromenad idag men ångrade oss när vi såg ovädret utanför fönstret, burr..

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med fredagsoboy älskling, mindre mysigt inatt när hon vaknade... syns om några timmar 4.5 för att vara exakt =) puss puss

    SvaraRadera