onsdag 13 juli 2011

Ett halleluja moment

Idag är vi hemmafixare. Jag skrapar tak och blir brun, maken dammsugar ur husvagnen och blir vit. I eftermiddag styr vi kosan mot storstaden Emmaboda för att hälsa på faster och sambo. Men vet ni! Inatt sov olivia hela natten! Och det var min natt också vilket innebar sovmorgon! Det ni, sova hela natten och sovmorgon:) nu ska vi ta upp potatis!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Låter underbart, skönt att du fick sova ut!

    Jag önskar så gärna att jag också fick gräva upp potatis. I stället sitter jag i en ostädad lägenhet i regniga Lund och försöker hitta motivation att skriva på min examensuppsats. Det tar emot och detta är nog det värsta jag har gjort under alla mina år som student.

    Därför är det så skönt att kunna ta en minipaus och drömma sig bort om ett annat liv några minuter. Tack för dina blogginlägg!!!

    SvaraRadera
  2. Caroline, jag blir alldeles rörd av dina fina ord! Du kommer att fixa examensarbetet galant! Tänd lite ljus, koka en kopp the och ta på dig något bekvämt! Ibland tror jag att man ska tillåta sig att känna sig omotiverad, acceptera att det är så det faktiskt känns. Sedan släppa det och gå vidare, oftast är det svårst just i början av en uppsats men när man väl kastat sig in så brukar det lossna. Tänk på allt du lärt dig under dina studieår, hur svårigheter och brist på motivtion har resulterat i något bra! Du kommer att skriva ett strålande arbete! När det väl är inskickt kan du och fin sambo åka in till Malmö och äta skaldjur och dricka bubbel på Johan p, fira med pompa och ståt! Hejja hejja!

    SvaraRadera